2012. január 3., kedd

Törött szemhéjpúder megjavítása

Ez a paletta még a száz évvel ezelőtti Sleek -50%-os akciójával érkezett és rejtélyes módon megsérült. Azért mondom, hogy rejtélyesen, mert egy külön dobozban érkezett, ami pont 3 palettára van méretezve. Ez a paletta pedig pont középen volt. A doboza fel volt tépve és nyitva maradhatott benne a paletta, mert ez a látvány fogadott:






Mondanom se kell, hogy az egész csomag szemhéjpúderben úszott... :) Mindegy, nem is ez a lényeg. A feladat adott volt: törött szemhéjpúder megjavítása.



Szerintem már mindenki sokat olvasott a témáról, nem is ragoznám túl a dolgokat.

Néhány csepp alkohol kell hozzá, majd egy zsepibe (vagy valamilyen anyagba) csomagolt érmével (vagy a törött termékre minél jobban illeszkedő tárgy - Sleek szemhéjpúdernél ez egy 5 Ft-os érme) összenyomkodjuk és  várunk a száradásra.

Az eredmény pedig:


Mint látjátok nem igazán lett tökéletes de első próbálkozás volt és igyekeztem inkább minél több festéket megmenteni. Természetesen ugyanolyan jól működnek utána a festékek, nem lesz semmi bajuk ettől. :)


Még aznap sikerült eltörnöm a NYX HD szemhéjalapozómat is, úgyhogy azt is kénytelen voltam átmenekíteni egy tégelybe...


Persze nem volt itthon kicsi tégely a nagynak pedig a felét se töltötte ki úgyhogy nem túl helytakarékos és utazás kompatibilis így a történet... Pedig nagyon-nagyon jó termékről van szó!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése